Praktisk information

Till föräldern
För att vår vision- en bra start i livet ska bli en verklighet är vi beroende av ett nära samarbete mellan föräldrar och förskola. I den dagliga kontakten är vi måna om att informera föräldrarna kontinuerligt om vad som händer på förskolan och hur barnen utvecklas.

Hos oss är föräldrar alltid välkomna att vara med i verksamheten. Vi försöker vara lyhörda för era önskemål och vi vill ge er god service så att ni ska trivas hos oss. Under året har vi föräldramöten, utvecklingssamtal samt fester. Dessa träffar ser vi som en viktig del av samarbetet mellan hem och förskola.

Sjukanmälan
Vid sjukanmälan önskar vi att ni ringer oss direkt på Tel 0910-79 79 13, eller talar in ett meddelande på telefonsvararen. Meddela också när barnet/barnen blivit friska och förväntas komma tillbaka.

Försäkring
Barnen är försäkrade via Trygg-Hansa och elevförsäkring gäller olycksfall både under skoltid och fritid. Vid olycka ta kontakt med förskolan för skadeanmälan.

Förskolan stänger
4 dagar/år stänger vi förskolan för att arbeta med vårt kvalitetsarbete eller för utbildning.
Dag före röd dag stänger förskolan kl 15.00

Lunch
Lunchen tillagas i vårt kök på förskolan av vår egen kock. Vi är så glada att få känna doften av nybakat bröd och det kurrar i våra magar när doften från köket sprids på förskolan. Barnen får var delaktiga genom att komma med önskemål om vilken mat som ska lagas och får även hjälpa till med enklare göromål i köket.